Håll såsen varm under tiden som du steker tonfisken, max 1½ minut/sida, och servera sedan genast med färska basilikablad till. Håll såsen varm under tiden som du steker tonfisken, max 1½ minut/sida, och servera sedan genast med färska basilikablad till
Finfördela tonfisken med en gaffel. Wraps tycker jag är enkelt och gott. Du kan göra några stycken och förvara dem i kylen, sedan är det bara att värma lite snabbt på en varm stekpanna
Precis innan serveringen vänder du ner spenatbladen i risotton och antingen vänder du också i tomaterna eller så serverar du dom som vi gjorde, som ett tillbehör till risotton och tonfisken
Skär tonfisken i tunna skivor och servera denna tillsammans med salladen och sesamdressing. Dela tonfisken i 2 cm tjocka fileér och pensla dessa med smält smör eller kokosolja
Tillsätt tonfisken och blanda ordentligt. Jag vet – det ser för brutalt ut. Dessutom är det säkert rena rama mardrömmen för de flesta ungar med en blandning av kokt blomkål, tonfisk, curry, lök och ärter, men det finns ju andra alternativ för dem tills de vill njuta av alla kulinariska höjder som livet har att erbjuda för detta är gott
Grilla eller stek tonfisken ett par minuter på varje sida, men se till att den behåller en rå kärna. Servera den varma nygrillade tonfisken med den kalla och fruktiga salsan
Till tonfisken gjorde jag rostad blomkål i ugnen, smakade riktigt bra till fisken. När tonfisken är klar skär den i skivor och servera med den goda aioli majonäsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.