Nåväl, lagade en jättegod tonfiskröra i går med linser, turkisk yoghurt och dijon. Längesedan var det jag åt tonfisk, men ramlade över konservburkshyllan i butiken häromdagen och då kom jag ju på hur gott jag tycker det är
Först ut blev stekt tonfisk med en återkommande favorit, gräslökssås. Har ofta gjort såsen till lax, men tyckte nästan det funkade ännu bättre med tonfisken, som inte är så fet i sig själv
Färsk tonfisk tillagades med inspiration från Jamie Oliver, receptet hittade vi i hans kokbok "Jamie's Matrevolution" där man hittar en hel del enkla och snabba vägar till god mat, både till vardags och till fest
Tonfisk blev sommarens godaste fisk på grillen och fortfarande hade vi lite kvar i frysen. Pensla tonfisken med olivolja, rivet skal av citron eller lime och rikligt med havssalt innan grillningen
Eftersom det är tisdag så tänkte jag bjuda er på lite fisk idag, tonfisk närmare bestämt. Tonfisk i en krämig sås som går snabbt att tillgaga och som passar lika bra till pasta eller ris
Vispa crème fraiche hårt. Hacka tomaterna. Blanda i allt och rör om. Krydda får man göra efter egen smak. 2014-08-02 Man behöver inte vispa den , den blir bra ändå 2 dl crème fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.