Tomtens munsbitar med chokladtryffel, kola och jordnötsfudge, vit chokladfudge med tranbär + mjölkchokladfudge med salta jordnötter samt min lassiska sega smörkola med lite olika smaksättningar
Sätt ugnen på 100 grader. Häll alla ingredienser i en kastrull som tål att stå ugn. Koka upp och rör om. Sätt lock på kastrullen och sätt in den i ugnen
Äntligen är julen över, den har verkligen varit stressig och allt har gått i ett och man har färdats hit och dit och ja igårkväll var de rätt skönt att få ta de lite lugnt
Tack för alla snälla kommentarer om julpysslet, men innan ni blir helt till er i trasorna över mina hemmagjorda kort så kan jag ge er ett tips/trix/fuskknep när det gäller julkort
Julsill. Idag får du mitt bästa recept på inlagd sill. Det använde jag när jag jobbade på restaurang, men då med den mer klassiska inläggningslagen 1-2-3
Mandelmusslor ur LCHF för seniorer. Foto Mikael Eriksson. Julbakelsen nummer 1. Idag får du lagom till 2a Advent ett av recepten från min och Annika Dahlqvists kokbok LCHF för seniorer
Nytt bakexperiment. Efter att jag gjort den mycket lyckade mjuka pepparkakan häromveckan började jag fundera hur jag skulle kunna göra något liknande med saffran
Lite grönsaksinhandling på lokala (dåliga. ) affären blev det idag och en enkel middag bestående av en burk tonfisk i olja, 1/2 rödlök, 3 msk majonnäs och 2 msk creme fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.