filodeg. Lägg upp på tallrikar, ringla över honung, toppa med färsk timjanochparmaskinkachips. Du ser när det fått färg ochfetaosten börjat smälta liteinuti
IngredienserPortioner. 4 1/2 kruka oregano 1 vitlöksklyfta skal och saft av 1 citron (1 citron motsvarar 2 msk saft) 1 silverlök 250 g gula och röda körsbärstomater 4 msk olivolja salt och svartpeppar 2 pkt fetaost (à 150 g) Tillservering bröd kalamataoliver Lägg tilliinköpslistan Trött på att irra runt ibutiken
Stekt den rensade kirskåleniolivoljatillsammansmedvitlök. Fetaostochkirskålspaj. Det ena lägret äter kirskåloch hyllar dess hälsoeffekter, det andra säger bestämt
När man väl läser det och sedan lagar och smakar maten så inser man att man fått en ny favorit. Vissa recept förstår man interiktigt varför man inte tänkt på tidigare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.