Häll i grädden i tomatsoppan och låt koka upp innan du mixar soppan slät. För någon vecka sedan bloggade min matbloggkollega Jenny om ”Världens godaste tomatsoppa”…och nu när jag äntligen kommit in i den gamla vanliga ”vinterlunken” då jag kokar soppa en gång i veckan, så var jag förstås tvungen att prova den
Tomatsoppa har en förmåga att kunna smaka typ konservburk och krossade tomater typ om den inte är bra tillagad eller om det är just en färdig variant man köper på burk
Tomatsoppan blir godast om den får stå och småkoka på svag värme upp mot en timme. tomatsoppan med stavmixer eller i matberedare om du vill ha en slät tomatsoppa
) I den här rostade tomatsoppan framträder tomaternas smak om möjligt ännu mer när de rostas i ugnen på detta sätt tillsammans med lök, vitlök, en god olivolja och timjan
Testa den här tomatsoppan som är en kusin till den mer berömda löksoppan. Jag har blivit med Far. Ja, alltså jag har inte blivit pappa, det är jag sedan länge
Det är många som snackat om att tomatsoppan blir så mycket godare och smakrikare om man rostar grönsakerna i ugnen innan man mixar ihop och nu instämmer jag helt i deras kör
Det blir en mustig o god smak tack vare tomatsoppan som är färdigkryddad. Igår var vi duktiga och stekte kycklingfiléer i småbitar för att underlätta matlagningen till dagens middag när vi kommer hem trötta och hungriga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.