Tomatsoppa med ugnsgrillad focaccia fylld med pesto och brieost
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 msk grönsaksbuljong
  • 0.5 burk(ar) soltorkade tomater
  • 2 burk(ar) konserverade körsbärstomater
  • 1 salt och svartpeppar
  • 3 dl vatten
  • 1.5 tsk socker
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 cm chilipeppar
  • 2 st vitlöksklyfta (or)
  • 1 st gul lök (ar)
  • 1 msk röd balsamvinäger
  • 1 tsk torkad basilika
  • 1 msk olja från de soltorkade tomaterna
  • 2 st tomat (er)
  • 150 gram brieost
  • 1 förpackning focaccia , tinad
  • 1 burk(ar) pesto

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.