Inser attjagaldriglagt ut recepetet på en avminaabsolutafavoriträtter här på bloggen vilket är lite av en skandal med tanke på hur många gånger jag gjort den
Matbloggare som jag är – kanman inte försökalaga något liknande själv. Jag vet inte hur det är hemma hos er, men hos oss harKeldasMildaTomatsoppatagitvårabarn med storm de senaste åren
Till dagenstomatsoppavaldejagattserveraenklasmåfrallor (se här). Soppa är riktig höjdarmatattlaga om man vill göra över med rester och små slattaravallt möjligt som finns i kyl och frys
Tillsätt chokladen till smörkrämen, lite i taget. Pigall. Rör om tills den är väl blandad. Rör om regelbundet med en visp så att inget fastnar på sidorna
Det är gott och passar som lunch och även kvällsmat, gärna med något slags bröd till. Den här tomatsoppan är otroligt smakrik och värmer ända ner i tårna
ca 2 msk smör 1 st gul lök ca 800-1 000 g godatomater eller 800-1 000 g krossadetomater 1 dl vatten 1 dl vispgrädde eller 1 dl mjölk 1 krm malensvartpeppar 2 st tärningargrönsaksbuljong 0-1 tsk salt. ca 2 msk smör 1 st gul lök. ca 800-1 000 g godatomater eller 800-1 000 g krossadetomater. 1 dl vatten 1 krm malensvartpeppar 2 st tärningargrönsaksbuljong. 1 dl vispgrädde eller 1 dl mjölk 0-1 tsk salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.