Idag fortsätter jag på temat enkelt, billigt och gott med denna krämiga tomatsoppa med pasta. Till dagens tomatsoppa valde jag att servera enkla småfrallor (se här)
Jag älskar tomatsoppa, och mina tomatsoppar blir alltid lite olika varandra, men alltid så, så gott. Gott också med kokt ägg i tomatsoppa, jag delar ägget i bitar och har i när jag har lagt upp i en skål precis före servering9)
ca 2 msk smör 1 st gul lök ca 800-1 000 g goda tomater eller 800-1 000 g krossade tomater 1 dl vatten 1 dl vispgrädde eller 1 dl mjölk 1 krm malen svartpeppar 2 st tärningar grönsaksbuljong 0-1 tsk salt
Tomatsoppan blir godast om den får stå och småkoka på svag värme upp mot en timme. tomatsoppan med stavmixer eller i matberedare om du vill ha en slät tomatsoppa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.