Raw tomatsåsmed vitlök och basilika. En smidig och snabb tomatsås som passar till zucchinipasta, raw lasagne och andra rawfoodrätter – eller så klart också till kokt, varm pasta
När pastan kokat klart, riv ner blad medbasilika i tomatsåsen, och häll sedan såsen över pastan (jag lägger upp pastan i portionsskålar först, jag blandar alltså inte ner tomatsåsen i pastan)
Om det är barn som äter, uteslut då chilihacket från tomatsåsen, ifall barnen inte gillar när det är starkt (eller så äter de bara köttbullar och pasta)
Servera köttbullarna i tomatsåsen tillsammans med pasta och bondbönor. Tomatsås. Fräs löken i olja tillsammans medbasilika i en stor kastrull utan att det tar färg
E. n. k. e. l. t. o. c. h. g. v. a. r. d. s. m. I. i. M. j. å. u. ä. p. H. b. f. K. y. z. D. ö. 3. é. /. 6. 1. T. w. -. (. B. ). S. 2. ,. 0. P. L. x. 5. q. *. d l. g r
Gjorde en tomatsås och till Gnocchin och såsen hade jag hyvlad parmesanost och färsk basilika. Gnocchin blev som sagt riktigt god men de var väldigt kladdiga och därför jobbiga att arbeta med så får nog använda mig av lite mer mjöl nästa gång
Smaksätt med salt och de hackade örterna. Hacka ett par blad basilika och mynta. Koka Rigatoni Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med såsen
Krydda med salt och peppar efter eget tycke. Klipp eller hacka basilikan och fördela över hela formen. Avsluta med att strö över solroskärnor och riven ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.