Stek kycklingfiléerna på medelvärme tills den får lite färg. sedan grädden och parmesanosten. Krydda med timjan och oregano och häll i buljongen och tillsätt
Blanda, smör, vetemjöl och riven parmesanmed lite salt o lite peppar. Parmesan kex. 160 g smör, 160 g vetemjöl, massa 60 g riven parmesan, 2 kvistar färsk rosmarin eller ca 1 msk, salt,peppar. 60 g riven parmesan
Serve immediately. In another shallow dish combine bread crumbs, parmesan cheese, and flour. In a large skillet over medium heat melt 2 Tablespoons butter. Salt and pepper to taste and add some 1 Tablespoon parmesan. ½ cup plus 1 Tablespoon grated parmesan, divided. 2 medium zucchini, sliced
Smaka av med salt och peppar och hälften av den rivna parmesanosten. Börja med såsen. Riv parmesanosten. Slå såsen över fisken och strö över resten av den rivna parmesanosten
Det finns mängder med olika recept på vegansk "parmesanost" men det här är hur jag gör den. Om man använder näringsjäst tillsammans med solroskärnor och lite salt får man fram en nötig och pikant smak som liknar ost väldigt mycket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.