Tofuwok med sjögräsnudlar
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g Sjögräsnudlar
  • 500 g Tofu
  • 1 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 1 msk Färsk ingefära
  • 250 g Morötter
  • 0.5 st Purjolök
  • 150 g Sugarsnaps
  • 125 g Minimajs
  • 3 msk Rapsolja
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Vitpeppar Malen
  • 1 msk Ketjap
  • 1 msk Japansk soja
  • 2 msk Sweet Chili
  • 1 msk Sesamolja
  • 2 msk Sesamfrö
  • 0.5 st krukor Koriander - färsk
  • 1 st Lime

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.