Ansa löken och hacka den fint. Hacka chilinfint. Kärna ur paprikan och skär den i små tärningar. Slå bönorna i en sil och skölj med kallt vatten, låt droppa av ordentligt
Som så många andra högtider så tycks semmelsäsongen starta tidigare varje år. Själv såg jag säsongens första semlor redan i mellandagarna iThelins skyltfönster…
Den här gjorde vii söndags – kan inte alls ta åt mig äran för receptet för det är en ren kopia av receptet i senaste ICA Buffé – men den var så himla god att jag ändå villsprida den vidare
Finnsingettristare än att påbörja sin söndagsBeouf Bourguignon med att öppna köttförpackningen och upptäcka att den tillsynesfinabiten döljer en hemskt tristbit, felstyckad så trist
Åh, är så glad att IcasBilliga veckan recept är tillbakaigen efter sommaruppehållet. Det är ju så bra att ha som idébank och recepten går oftast fort att laga till + + med andra ord
Ja egentligen är det väl Tinas sås men man visst namnger man mat och bak efter den som bjudit först. Den här såsen är het och god och väldigt enkel att göra, passar med en klickcremefraiche eller vitlöksåstill den här såsen, sås till sås liksom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.