250 g
räkor med skal 1 kruka dill citronsaft, färskpressad 0,5 tsk färsk pepparrot, riven 2 äggulor 1 tsk vitvinsvinäger 2 tsk svensk senap 3 dl neutral olja 4 skiva formfranska smör, att steka i citron, att dekorera med salt vitpeppar
Smörstek toasten gyllenbruna och lägg sedan på räkröran. 14 toast. 1500 g räkor, färska med skal 2 äggulor 1 tsk vitvinsvinäger 1 tsk dijonsenap 2,5-3 dl matolja salt cayennepeppar 40 g smör 4 toast 20-50 g löjrom dill 1 citronVispa ihop äggulor, vinäger och senap
Det här receptet på skagenröra är Per Morbergs och är helt fantastiskt. Toast Skagen. Här kommer Morbergs recept eftersom jag själv sällan måttar i köket
Så här gör jag min Toast Skagen. Har du ätit en supergod Toast Skagen på restaurang, såfall vilken. Toast Skagen en klassisk svensk förrätt som kom till på 50-talet av Tore Wretman och faktiskt en av de vanligaste förrätterna som serveras har jag hört
Svaret bara måste bli en Toast Skagen. Vilken är den mest klassiska och uppskattade svenska förrätten. Fantastiskt gott och står sig genom alla tider och alla trender
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.