Lägg i toastbröden i pannan och krydda med salt och svartpeppar. Lägg på en toastskiva per tallrik. Smaka av med salt, svartpeppar och cayennepeppar och avsluta med att vända ner hackad persilja
Smaka av med salt och peppar. Smula över fetaosten. Skala och grovhacka löken. Garnera grytan med några kvistar oregano och servera med en grönsallad, ris eller potatis
Smaka av med salt och peppar. Blanda tomat, skinka, fetaostoch torkad oregano. 1200 g rökt skinka, tärnad. 175 g fetaost, smulad. 1salt och svartpepparStek gnocchin med olja och vitlök tills den har fått en gyllenbrun färg
Men här kommer receptet på en omelett medskinka, champinjoner ochfetaost. När omeletten börja stelna, vänd omeletten med hjälp av en tallrik och låt omeletten glida ner igen i pannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.