Denna är garanterat en av världens bästa kycklingpajer. sedan är det bara att vänta en liten stund, innan det är dags att sätta tänderna i Mamma Ingers bästa kycklingpaj någonsin
Blomkål istället för mjöl, visst låter det konstigt men det fungerar väldigt bra och smakar mycket bättre än vad man kan tro när man får höra att det är just blomkål som pizzabotten består av
Då är det väl lite extra bra att priset i den här fantastiska tävlingen är just en pizzasten, med tillhörande pizzaspade och ett ex av min senaste vegetariska kokbok – Jävligt God Husman
Där är den knaprig, sparsamt med toppingar och helt enkelt enkelhet rakt av. Detta är mitt tips nummer ett till alla som vill ha en billig, snabb, enkel, god och helt enkelt en suverän pizza
Pizza kan man ju göra på många, många olika sätt - med olika typer av bottnar. Tunn botten, tjock botten typ pan pizza, med egen pizzadeg, färdigköpt pizzadeg, på tortillabröd, på tunnbröd, på hönökaka eller som här, på formfranska
Låt rinna av i en durkslag. Ingen stekning av auberginer med sprättande fett, ingen kokande av ostsås. Jag gillar moussaka men inte att tillaga den eftersom all matlagning som ta mer tid än dryga halvtimmen (exklusive tiden i ugnen) är slöseri med tid enligt min mening
Ibland kommer jag inte riktigt ihåg hur jag får nys om saker och ting, men jag tror det var genom Twitter som jag fick nys om denna pizzeria i Ealing, som enligt Financial Times är en av de fem bästa pizzeriorna i London
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.