Åh my SWEET LORD sååå goth detta var, kul att hitta nått annat med kassler till. Lova mig att ni gör den här rätten Och om ni känner mig är jag en STARK motståndare till k-o-r-i-a-n-d-e-r, ICKE gott, men okej man får väl kanske ändra sig liiiite…men bara lite
Tjingtjing. Jaha då fyller man år igen, denna gång 38 år, två år till 40. Enda positiva med att fylla 40 är nog en extra semestervecka och det är ju inte fel men jag får vänta lite till
-D Tjingtjing och trevlig lördag. Vem hade kunnat tro att frukt kunde göra kött så mört. För en tid sedan blev vi ju bjudna på entrecôte marinerad i päronmos och nu testade vi kyckling i kiwimarinad
Om ni tycker att det verkar smarrigt så rekommenderar jag starkt att ni signar upp på min maillista här nedan så ni får första tjing och all information ni kan behöva om kursen och dess releasedatum
Tjing. Hej min vän. Det där med chiafrön är inte så dumt ändå. sedan jag shoppade loss på ca. 2 kilo i Sverige och släpade med mig hem (bara nästan) har dom hamnat lite överallt
Tjing. Har lite brådis så här på morgonkvisten, ska iväg till simhallen, men hinner iaf tipsa om något gott till fredagsmyset, baconlindad kycklingfilé med hasselbackspotatis, eller varför inte till söndagsmiddag
Tjing tjong jag snart till jobbet går. Lätta rätter att fixa till är alltid välkommet. Denna rätt går snabbt att sno ihop men ändå riktigt gott, och framför allt ett billigt allternativ middagsbordet
Tjing. Tänkte att det var på tiden att jag delar med mig av ett recept. Igår svirade jag ihop en typ av äppelpaj med ett härligt crunchigt täcke helt utan smör och med minimalt med socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.