MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. Det finns mycket goda recept med kantareller här i arkivet som man kan laga (nypotatissallad med kantareller och bacon, kantarellsås till kött, pasta i olika varianter, små pajer, till pocherat ägg, på Västerbottenspaj och som toast) men jag vill även tipsa om detta sprillans nya recept på kantarellpizza
En klassisk kombination som verkligen funkar på en bianco-botten. Men jag tror absolut att lite hackade valnötter och lite ringlad acaciahonung hade lyft pizzan ytterligare, så det får ni gärna lägga till
Pizzadeg. Kavla ut pizzabottnarna på mjölat bakplåtspapper. Ta ut den varma plåten ur ugnen och dra bakplåtspappret med pizzan på plåten, grädda i ugn ca 8-10 min. Pizzadeg4 dl vetemjöl 2,5 tsk bakpulver 0,5 tsk salt 3 msk olivolja 1,5 dl kallt vatten
MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. Receptet på just den pizzan kommer senare, men en bra idé födde fler och denna med potatis, rosmarin och picklad rödlök var MAKALÖST god
MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. Jag fullkomligen ÄLSKAR tryffel så när jag hittade tryffelsalami på ICA blev jag ganska till mig, letade upp en burrata och komponerade denna pizza i huvudet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.