Låt stå i 10-15 minuter tills köttbullarna har fått fin färg. När köttbullarna är färdiga, låt vila under lock i 10-15 minuter så frigörs mer sky som du kan göra en brunsås på
Det följer teorin att man inte ska hetta upp man på för höga temperaturer för att undvika att giftiga ämnen skapas av livsmedlen då de hettas upp i för höga temperaturer
Lucys recept och inspiration för familjen och andra matglada
Lägg i en ugnssäker form och stek dem i ugnen ca 25 min till en innertemperatur på 66°. Stek det på svag värme i olja i en kastrull 2-3 min. Koka sparrisen 2-3 min. Lägg ner potatis och morötter i kokvattnet och låt koka 3-4 min
Smörsås såg jag att Leif Mannerström gjorde på tv-programmet Sveriges Mästerkock förra veckan och tyckte det lät spännande, smör och sås, vad kan gå fel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.