Varför inte starta veckan med en smak av Medelhavet. Måndag och ny vecka. Rör ihop alla ingredienserna. Bryn dem sedan i en stekpanna på medel värme tills de är klara
Ikväll var Kakbloggen på Cupcake Sthlm och bakade cupcakes, lite tjockare somnar undertecknad ikväll och senare i veckan blir det ett blogginlägg som berättar hur det var på cupcake-skolan
Idag har vi verkligen varit produktiva hela klassen. Vi blev uppdelade två och två och varje grupp gjorde enegen sorts biscotti, allt från choklad o lavendel, mandel, kardemumma o apelsin, hasselnötter o koriander och muscovadoskorpor…
Vill inte heller inte tacka nej till god mat eller en kaka. Nä, jag ska bara ta tag i träningenigen. Ska även försöka att koncentrera alla godsaker till helgerna
Det här är lätt att göra men det tar en stund innan maten står på bordet. Hungern motade jag med ett stort grönt äpple så fort köttet ställts in i ugnen
Bred ut couscousen påett stort fat. Lägg över linserna och sedan grönsakerna och korven. Lins och couscoussallad med chorizo2 dl röda linser + 4 dl vatten kokas mjuk i 10 minuter2 dl couscous fullkorn + 4 dl vatten0,5 pkt saffran1 msk flytande margarin1 tsk sambal oeleklägg couscous saffran margarin sambal i en skål och häll på varma vattnet rör om och sätt på lock. 2 dl röda linser + 4 dl vatten kokas mjuk i. 4 dl vatten
Husmor tävlar med färdigmaten i min serie SLOW IS FAST. Idag är det måndag och då brukar vi äta vegetariskt för att uppmärksamma grönsakerna i vår köttälskande familj
Vi äter frukost tillsammans varje tisdag och idag är det Sigun som är värd. Dagen har börjat bra och ikväll kommer det 18 tjejer hem till mig på fika och lite party
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.