Varje italiensk husmor med självaktning har nog sitt eget recept, men den innehåller oftast de lätta, torra savoiardikexen (kan också göras på sockerkaka), och ofta är de smaksatta med en blandning av kaffeoch amaretto, marsalavin eller annan likör
Klä en form, med löstagbar botten, med bakplåtspapper (jag spänner fast ett mellan botten och sidan och sedan två lösa bitar runt kanten som går upp en bit över kanten på formen) eller smöra och bröa
Ulrik han serverade hallonparfait till efterrätt, Micke serverade saffranspannacotta och här hemma smaskade vi på en choklad- och Bailey's pannacotta med vit chokladmousse
Den bästa kaffekokaren är den i södra Sverige allmänt använda glaskolfven eller glaspumpan, som under kokningen upptill tillstänges med en propp eller ett lock
Inte nog med att jag har avnjutit väldigt gott mellanmål i form av kaffeoch chokladmuffins, jag har även gjort min kemiläxa och ska strax påbörja franskan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.