Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. färsk salvia, hackad. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
Till serverade jag såklart en riktigt fet bearnaisesås som ni har recept påhär. Det blev en pastasås som jag hade färskskurna grönsaker och köttrester i
De vegetariska och många gånger veganska recepten är skapade för att lagas och vara mättande som de är och innehåller då till exempel tillräckligt med protein – men jag anger även tips hur man kombinerar rätterna med animaliskt protein om man önskar det
Rör om tills osten smält. Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1hönsbuljongtärningar. 1svartpeppar, nymalen. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
Rör försiktigt till en jämn smet. Klassiskt recept på rulltårta med sylt – gör så här. Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
En dröm som ska förverkligas och bli till en verklighet, där allt ska bli så bra som möjligt. Vi är bara i planeringsstadiet ännu, men ändå är det här nånstans som allting börjar
Färdigtpå. Knäck ägget och försök spara äggskalet som kopp. Och här kommer efterrättstipsen. Dela och kärna ur melonen, skeda sedan upp den och lägg fruktköttet i en matberedare eller använd en stavmixer för att mixa till en slät smet
Det blir supergott, gärna med en gräddig vitvinssås till och en god sallad. När potatisen ärfärdig, skär av ett "lock" och gröp ur den med en liten sked
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.