Tiger Cake is a true Swedish classic. This “tiger cake” is a chocolate and vanilla spongecake, where the flavors are separated and then swirled in the mold
Jag kom direkt att tänka på Tigerkaka och Internationella Dulce de Leche kakan, det måste ju kunna bli bra… Bläddrade lite fram och tillbaka i min Sju Sorters kakor och fick ihop det till sist
Det här måste ni testa. Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Semester och ledighet är lika med lååånga frukostar. Och jag bara älskar´t. Då finns ju tiden för att bulla upp med att möjligt gott, mysa med tända ljus (japp behövs i det här höstvädret), snegla i morgontidningen och såklart planera dagens aktiviteter, sådant man bara har tid med då och då på helgerna annars
Jodå det är skönt att ha rensat hjärnkontoret. Men den där strålande och bästa ever idén den visade sig inte, antar att den gömde sig bakom någon hjärncell och väntar in rätt tillfälle att poppa upp, men mycket annat kom på pränt och jag tror att saker och ting kan hända framöver
För min del blev det Tiger, en av mina favoriter av de få sorters öl jag gillar. Tack för alla fina hälsningar på min födelsedag igår, vilken uppvaktning - inte illa
Något smarrigt till onsdagsfikan. Varför inte testa de här busenkla jordnötskakorna. Inte mer än fyra ingredienser och är färdiga på typ tio minuter, enklare än så kan det väl knappast bli
tiny flowers, optional. ), pour the crushed oreos in a thick layer on top of the mousse, stick the white cookies half way down and serve with some tiny flowers
Alltså den här kokos och jordgubbsstubben tog mig raka spåret till tårthimlen. Så ända in i hoppsan god, och jag har haft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.