Tacos skulle jag nog kunna äta minst två gånger i veckan, jag älskar verkligen det. -) Det blir ju dock kanske lite enformigt om man skulle äta tacos på samma sätt varje gång men man kan ju variera sig som tur är
Vi pratar om allas vår Mat-Tinas gnudi som hon lagade till i ett av avsnitten i serien "Tina hälsar på", närmare bestämt när hon var i Italien och besökte någon fotbollsspelare som vi knappast visste vem det var
Koka 6 ägg. Blanda ihop lättfil, créme fraiche och majonnäsen. Lager 1. Tag fruktcocktailen, sila av spadet och lägg bären i en bunke, ev, krossa dem lite
Den här mjuka saffranskakan är gudomligt god. (Smeten likaså… Slickar man av sleven efter man gjort klart och ställt in formen i ugnen så finns viss risk för att man tar ut formen igen och fortsätter äta smet
Alltså alltså. Denna kaka blev så grymt god och saftig, smälte nästan i munnen. Gott betyg är det också när även mannen i huset tog en till bit av kakan
Lägg upp ett par skopor glass i 4 höga vinglas, stänk över vodkan och toppa med Spumante. Strö några flingor havssalt på toppen och avsluta med lite olivolja
Nu i helgen har jag också bakat en saffranssockerkaka som blev väldigt god och saftig efter ett recept av Leila Lindholm fast jag hoppade över romen i receptet
Jag börjar med att tillägga. Om det är någon krydda du ej gillar så minska den, eller uteslut den. Blanda alla ingredienser på listan från krossade tomater till och med strösocker i en gryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.