I en sallad är det viktigt med bra och smakrika råvaror, tomaterna är extra viktiga tycker jag. Hacka kaprisen och blanda med övriga ingredienser till dressingen
Fortsätt med att fördela tonfisk, sardeller, rödlök och oliver över sallaten. Dekorera med persilja. Servera med olivolja, vinäger, salt, svartpeppar och baguette
Servera salladenmed bröd till. Dekorera med persilja. Lägg upp salladen på tallrikar. Fördela tonfisk, sardeller, skivad rödlök, svarta oliver och kapris över salladen
Skiva tomaterna och lägg på salladen. 11 salladshuvud. 11 krm svartpepparSallad nicoise. 1Lägg upp salladen på ett stort fat. 1Skala och dela äggen på mitten och lägg på salladen. 1Skala och skiva löken och fördela över salladen. 1Servera salladenmed dressingen
Det är sånt som händer när man kombinerar mycket jobb med fint väder. Sommartid är ju lite salladstid. Jag gjorde min med färsk tonfisk, stekt lagom rosa i mitten
I dag ska ni få ta del av en sallad, eller i varje fall så ska ni få ta del av receptet på salladen, som är förknippat med lite reseminnen för oss båda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.