Så här gjorde jag denna enkla soppan. Fisksoppa påårets varmaste dag. Själv gjorde jag inte det idag, var på gymmet och sedan har jag packat lite inför Mallorca och gjort fisksoppa, åkte också hem till Linn och lämnade lite till henne
Jesper Dahl, som arbetat många år i köket hos bla Leif Mannerström, visade oss hur vi skulle få ut fint kött från benen på den lilla halva grisen där på bordet
Inte om man gör det på det här sättet, dvs med benfritt fläskkött av tex stek, bog eller innanlår. Vi har lagt oss till med sena vanor och har inte stigit upp innan halv tio pådagarna
Igår åkte jag förbi KMTI o bytte ut tavlan som jag sålde till en medlem på KMTI mot en målning som heter Wildest Heart men den är lite för liten för den stora väggen så jag ska snart byta ut den mot en större som snart är klar
Känner ni er sugna på potatis, och vill hedra denna knöl, så kommer här några potatistips. Det känns som det går lite i perioder, och jag tror vi är inne i en just nu
Fentimans Curiosity Cola - finns inte på Systembolaget (smakade lite som den gamla läsken Portello eller som julens mumma)Ost från svenska gårdarJa och nu mer svenska ostar, Husmors stora intresse, och denna gång Ida och Stubb från Skogsbacken mejeri i Uppsala, fina kittostar och nytt mejeri för mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.