Bilder på mitt energigodisrecept från Healthy Clean Lifestyle Foto Tine Worén…. Bloggen med samma namn som innehåller många läckra recept och bilder hittar du här
Fortsätt vispa på låg värme tills den tjocknar, lite som en vaniljkräm i konsistensen. Häll försiktig i det skirade smöret, ej vita bottensatsen och vispa ständigt, ska vara nästan lika jobbigt som ett träningspass
Sedan till den lite mer oglamorösa delen av gårdagens köksbestyr. Det går fort nog för att en liten tös inte ska tröttna, kräver ingen ugn och resultatet blir både festligt och mumsigt
Grädda tills brödet blivit gyllenbrunt, Skär genast i bitar och låt torka en stund. Nu har vi ätit knäckebröd av mixade solrosfrön och utan bakpulver en längre tid, hela hösten egentligen, men så en dag kom jag på att det ju måste gå att använda mandelpulver istället
Nu har vi varit i Stockholm i några dagar och är hemma Småländsk mark igen. På Söndagar erbjuder de en tre rätters Söndagsmiddag, och vad som var bra var att man kunde välja att beställa vilken eller vilka man ville ha av rätterna till ett delpris, vissa ville t ex endast bara äta av Sillbuffén som var förrätten
Betakarotin är ett förstadium tillVitamin A kan ge huden en gyllene ton och förbereder huden för solens strålar vilket kan göra solbrännan både sitter längre och blir djupare
Bitarna ska bara sågas till rätt längd. Jag ville inte köpa något nytt utan ville visa att man kan förverkliga sina drömmar utan något som helst ”startkapital”
De fyller i varandras meningar, slutar i stort sett aldrig ha ögonkontakt och berättar om tillfällen då de inte har behövt berätta om sina synpunkter eller funderingar – den andra vet redan vad det är för tanke eller idé som kommit upp
Om ditt vetegräs börjar mögla behöver du se till att luften cirkulerar bättre. Det blir lite sämre med tiden, så ju färskare gräs du juicar desto bättre
Dill och citrontill garnering. Hacka lax, gräslök och dill och rör ned i smeten, smaka av med några ordentliga varv på pepparkvarnen och eventuellt lite salt
Låt koka ner till trevlig konsistens - eller red lite med vetemjöl. För att se hur det fungerade okynnes-scrollade jag runt lite och fastnade vid en svamp med ganska lustigt utseende
De ätbara blommor jag dekorerade tallriken med i auditionAlltid i huckle - även på auditionUpplevde också ett för mig av fysiska skäl besvärande men roligt kval till Sveriges Mästerkock där jag både hann svimma av ett par gånger, stycka en kyckling illamående och kallas för "något ur en pilsnerfilm" samt "nya Karin Fransson" av Per Morberg och Leif Mannerström
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.