-) Så jag är långt ifrån trött på köttbullar och jag har inte ett dugg emot att stå en stund och rulla dem, trots måndag kväll efter första arbetsdagen på ganska lång tid
Nu har det ändå alltid varit så att kolan är den största behållningen i kakorna. Hur läckert det än må se ut, så är det direkt olämpligt att lägga upp läckerbitarna så här, annat än för ett lockande foto
Det var dock uppehåll när jag var inne på affären. Tajmade det väl. Jag passade på att testa att göra en ägglatte som jag aldrig har hört talas om tidigare men råkade snubbla över inne hos Träningsglädje tidigare idag och då kände att jag var tvungen att testa
Nu när dom flesta säkert har ett överflöd av squash så är det ju hög tid att göra en inläggning. Receptet har jag lagt ut tidigare men ni behöver säkert en påminnelse
Den här gången lät jag inte processen gå så långt som jag brukar, det brukar bli ljust brunt. Det blir nötigt och lite sött och passar bra till fisk eller grönsaker
Jag tror helt enkelt att boven fortfarande är dem superstora globala företagen/matjättarna som reglerar detta genom att påverka på alla plan, inte minst genom att finansiera den mesta av forskningen på området, som då också nästan alltid är vinklad
Det är alltid extra roligt att äta efter säsong då råvarorna smakar som bäst. Man kan säga att det blev kärlek vid första ögonkastet, för bara vi lade ut den på golvet så lade hon sig där
tidsangivelsen och gradantalet är sannolikt ganska viktiga för att uppnå ett lyckat resultat. Under tidem värmer du grädde och crème fraische med fond, buljongtärning och citronsaft
Tid. När jagjag lagade detförförsta gången var tvungen att ställa i ordning en matlåda och ringa henne eftersom det här då var (är) det godaste jag ätit på längen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.