This post will be dedicated as a throwback to summer. Bake the cake for about 20-25 min. / Grädda i ca 20-25 min. Bake for additionally 10-15 min. / Grädda ytterligare 10-15 min
Igår efter middagen gick vi upp på vinden för att kolla Diggiloo o Skavlan. 500 gr högrev1 paket bacon eller sidfläsk (jag tog hälften av varje)4 st charlottenlökar2 st morötter2 vitlöksklyftor10 champinjoner3-4 dl gott rött vin (ta något ni tycker om) 4 msk kalvfond1 msk timjan3 st lagerbladpersilja till garnering. Låt grytan småputtra tills köttet är mört, det tar cirka 1-2 timmar
I have so much to do before I dash off to Malta on Thursday. Kanelbullesmoothie – gudomligt god. Raw, vegan, glutenfri, laktosfri och utan tillsatt socker
On second thought… It’s Thursday today so I’m not sure there will be any left by Saturday. TwitterE-postFacebookGooglePinterestLinkedInTumblrSkriv utGillaGilla Laddar
Vad skulle en torsdag vara utan en throwback. Frusna jordgubbsrutormed choklad- och valnötsbotten. Därför vill jag idag köra en throwback till sommaren då jag var i Grekland och gjorde veganska frusna desserter som släckte min törst och sötsuget i värmen
What a lovely thursday. ca 30-35 st. Forma till ca 30-35 bullar och låt jäsa ytterligare 20-25 minuter under bakduk. Grädda bullarna om de är formade som tradtionella saffransbullar mitt i ugnen i ca 10-15 minuter. ca 30-35 st
Det här med throwbacks är inte så illa i alla fall. Ibland gör jag återblickar på några av mina favoritrecept, och ibland visar jag helt nya recept - från min gamla blogg - som ni inte sett tidigare
Här kommer veckans throwbackthursday från matbloggsarkivet som är typ världens enklaste efterrätt. Sugarhigh gräddfil, recept, throwbackthursday, vit choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.