Det spelar ingen roll att det har bloggats om biff och bea till förbannelse, för åratal sedan, och att Isobel Hadley-Kamptz redan har skrivit vad som kanske måste betecknas som en fantastiskhyllning och samtidigt en genialtillagningsbeskrivningtill ovan nämnda rätt
Så i fredags drog viigång, hon började själv med chokladsnittar och sen hjälpte jag henne lite med glasyrbullar och sen avslutade vi det hela med sockerkringlor
Peppra den och lägg i en ugnsform, smula över buljongtärningen och champinjonerna. Vispaihop grädde, crème fraiche, sambal, dijonsenap och tomatpuré i en kastrull och låt det koka ihop
Ja, precis så heter receptet på den sida jag hittade det. Så luftiga, så fina, så goda. De påminner om lätta Brioche-bröd som finnsi affärerna nuförtiden
Det finns hamburgerbröd och så finns det hamburgerbröd. Imin värld är det perfekta hamburgerbrödet mjukt, utan skorpa och har ett tätt men samtidigtluftigtinkråm som kan stå emot köttsaft utan att för den sakens skull vara kompakt och degigt
In a skillet over medium heat, combine the corn, cream, salt, sugar, pepper and butter. Whisk together the milk and flour, and stirinto the corn mixture
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.