Vi kör väl på med förrätterna från lördagens firarmiddag, eller vad säger ni. Säkert kan dom komma till nytta för någon framöver, kanske redan till helgen kanske
Sarah Bernhardt biskvier. De här är så himla goda. Så det är bara att ni sätter igång och bakar. -). Glöm inte att låta bottnarna torka 30 minuter innan de gräddas för annars flyter de ut
The more the merrier kanske man kan säga om den här tårtan. Foto. Karin / bevemyrs blogg. Idag fyller Mats år, men då delar av familjen är utslagen i något influensaliknande firas dagen med måtta
Att vi hade sushikväll i helgen är ingen hemlighet, det kunde man se både här och där. Det har stått på agendan ett bra tag nu och eftersom vi gärna ville ta hjälp av ett proffs första gången det skulle ske, så var Freddy inräknad i planerna
D. e. t. ä. r. j. u. i. k. g. o. J. a. b. ö. d. p. å. s. m. c. h. y. n. L. l. v. ,. f. I. R. F. 4. 0. 2. 3. +. (. ). /. x. 7. 1. 5. V. B. K. G. -. T. s t. d l
Jag brukar ju göra klassiska chokladbiskvier, men nu önskade sig farmor en tryffelfyllning istället så gjorde dessa och de blev verkligen helt perfekta
Jag kallar det för ”The Franska”…. The Franska – Version #2. Äntligen, ett supergott LCHF-bröd. Det är nog första brödet som jag har fått till en aning som ett riktigt bröd som dessutom har en liten hård skorpa på ytan
Transfer to bowl with infused oil, season to taste with a little more salt and pepper, and toss to coat, shaking bowl roughly, until a thick layer of mashed potato–like paste has built up on the potato chunks
Jag har länge tänkt att göra biskvier och/eller Sarah Bernhardt-bakelser, men har inte kommit mig för att göra det (lite pga att jag tänkt att det varit för krångligt att göra)
These cookies are guaranteed to create an addiction. They are SO good and SO easy to make. I’ve posted another recipe of syrup cookies before, and they came to be one of my most popular recipes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.