The new green salad + vildrissallad med rostad pumpa
Tastecelebration
Tastecelebration
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Grön bas
  • 2 dl vildris (160 gram) vildris (4 dl kokt)
  • 100 gram grönkål (jag fick bara tag på svartkål…)
  • 1 kg hokkaidopumpa (eller annan matpumpa t. ex butternut)
  • 2 rödlökar 250 gram haricot verts
  • 2 avokado (jag hoppade över den)
  • 100 gram ekologisk mâchesallad
  • 1 msk kallpressad olivolja
  • 1 msk rapsolja
  • 1 krm himalaysalt
  • 1/2 krm nymalen svartpeppar
  • Ingredienser
  • 1 färsk dadel
  • 2 msk mild kallpressad rapsolja
  • 3 msk ekologik färskpressad apelsinsaft
  • 1 krm chiliflakes
  • Himalaysalt
  • Nymalen svartpeppar
  • Topping
  • 1 dl pekannötter (jag rostade pumpafrön istället)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.