The more the merrier kanske man kan säga om den här tårtan. Foto. Karin / bevemyrs blogg. Idag fyller Mats år, men då delar av familjen är utslagen i något influensaliknande firas dagen med måtta
Att vi hade sushikväll i helgen är ingen hemlighet, det kunde man se både här och där. Det har stått på agendan ett bra tag nu och eftersom vi gärna ville ta hjälp av ett proffs första gången det skulle ske, så var Freddy inräknad i planerna
D. e. t. ä. r. j. u. i. k. g. o. J. a. b. ö. d. p. å. s. m. c. h. y. n. L. l. v. ,. f. I. R. F. 4. 0. 2. 3. +. (. ). /. x. 7. 1. 5. V. B. K. G. -. T. s t. d l
Jag kallar det för ”The Franska”…. The Franska – Version #2. Äntligen, ett supergott LCHF-bröd. Det är nog första brödet som jag har fått till en aning som ett riktigt bröd som dessutom har en liten hård skorpa på ytan
Transfer to bowl with infused oil, season to taste with a little more salt and pepper, and toss to coat, shaking bowl roughly, until a thick layer of mashed potato–like paste has built up on the potato chunks
1. Gurkmejapasta. Sjud gurkmeja och vatten på låg värme i ca fem minuter till en krämig pasta. 2. Lägg i 1 tsk av gurkmejapastan, ingefära, rapsolja, honung, mynta och mandelmjölk i en kopp
Har ni hört talas om ”golden milk”. Efter att ha läst en massa artiklar om gurkmeja så har jag försökt att få i mig och familjen gurkmeja varje dag, antingen i maten (ett enkelt sätt är att ha lite i sås eller riset) eller att dricka det i ”golden milk”
These cookies are guaranteed to create an addiction. They are SO good and SO easy to make. I’ve posted another recipe of syrup cookies before, and they came to be one of my most popular recipes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.