Säkert kan dom komma till nytta för någon framöver, kanske redan till helgen kanske. Föll oss ganska bra i smaken, ganska lätt och friskt så till musslorna och räkcocktailen gjorde det sej väldigt bra, men till tonfisken blev det för tamt
Riktig svensk husmanskost det är kålpudding det. =)Vi äter inte så mycket svensk husmanskost i det här hemmet, antagligen för att jag lagar det i mängder på jobbet
Mät upp smör, vetemjöl och kallt vatten i en bunke. (Har du svårt att få ihop degen trots att smöret är rumsvarmt har du troligtvis tagit för mycket mjöl, undvik att gräva med decilitermåttet i mjölpåsen för då packas mjölet och man tar för mycket
Tillsätt vetemjölet. Smält smöret i en kastrull. Tag bort kastrullen från värmen när drygt hälften smält och låt resten av smöret smälta av redan befintlig värme
kakao, strösocker, vetemjöl, vispgrädde, vaniljsocker och salt. Ta fram en kopp som rymmer minst 2 dl. Mät upp smöret och smält det i mikron genom att köra på medeleffekt ca 15 sekunder tills minst hälften av smöret smält
Tillsätt vetemjöl och det smälta smöret. (Tänk på när du mäter upp vetemjölet att inte gräva med decilitermåttet i mjölpåsen för då packas mjölet och man tar för mycket vilket leder till en torr och kompakt kaka
Tillsätt vetemjölet och den smälta choklad- och smörblandningen. )Tänk på att inte gräva med decilitermått i mjölpåsen eftersom mjölet då packas och man tar för mycket vilket leder till torra kakor
D. e. t. ä. r. j. u. i. k. g. o. J. a. b. ö. d. p. å. s. m. c. h. y. n. L. l. v. ,. f. I. R. F. 4. 0. 2. 3. +. (. ). /. x. 7. 1. 5. V. B. K. G. -. T. s t. d l
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.