Transfer to bowl with infused oil, season to taste with a little more salt and pepper, and toss to coat, shaking bowl roughly, until a thick layer of mashed potato–like paste has built up on the potato chunks
* Ett väldigt bra substitut för ägg när man vill göra veganska efterrätter är bönspad. Det är gott med andra ord, och jag rekommenderar starkt att fortsätta läsa
Tag ut chokladblandningen när den är fast, och använd en sked, kuljärn eller dina händer (men blöt ner dina händer i vatten så det inte klibbar sig så mycket) för att forma bollar
Sätt ugnen på 200’c, smöra din form med kokosolja (ej smaksatt) och sätt till sidan. Sist men inte minst, häll ner 3/4 av smeten i din och form lägg över jordgubbarna (eller annan frukt/bär som du önskar) i mitten av kakan och häll sedan den resterande smeten över
+ Riven valfri frukt eller grönsak om du vill*. Det är endast att blanda ihop ingredienserna ordentligt i en bunke, hälla i en brödform och sedan låta ugnen göra jobbet
small pack basil Basil ba-zilMost closely associated with Mediterranean cooking but also very prevalent in Asian food, the… , leaves picked, ¾ finely chopped and the rest left whole for garnish
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.