För ett par veckor sen gjorde jag ju kycklingköttbullar i teriyakisås, som blev riktigt goda, så tänkte jag att jag skulle testa att göra en version med thailändska smaker
Men en lunch hann vi fixa, nämligen kycklingköttbullar. Kycklingköttbullar LCHF 2 port. Passade på att ta ut komp idag när det var halvdag och fick en hel dags ledighet
Ingredienser Portioner. 4 900 g potatis ca 500 g kycklingfärs 1/2 tsk salt 1 msk senap 1 tsk timjan 2 krm peppar 1 msk smör eller margarin 1 rödlök 1 tsk strösocker 1 dl vatten 2 tsk majsstärkelse 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1 msk japansk soja 1 krispsallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Krossa vitlöken och stöt kumminen grovt. Blanda vitlöken, kummin, salt och vitpeppar. Gnid in köttet med kryddblandningen och låt ligga svalt ca 1 timma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.