Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. färsk salvia, hackad. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
Låt stå liten stund, detta gör du för att lättare få ut pannacottan ur glaset. Vänd sedan upp och ner på glaset och förhoppningsvis ploppar/ glider pannacottan ut
Men det verkar ingen vara intresserad av eftersom man inte gör någon ekonomisk vinst på kort sikt av detta som dem stora företagen gör, men att man kan göra långsiktiga vinster med en sådan aktion och spräcka multiföretagensblaha-blaha, detär ingen intresserad av
Nu får ni ha en skön kväll, solen lyser här men det blåser kallt…. Denna veckan blir en kortvecka, så det gäller att fixa till så mycket som möjligt på jobbet så att vi får fram massor av prylar… vi missar torsdagen och detär ju en dag som vi skruvar möbler
Ikväll blir det wraps med kyckling och andra goda tillbehör, allt beror påvad vi har hemma. Jag gillar verkligen rätter som blir vaddet blir beroende vad man har hemma och det funkar verkligen med tacos
När vi lchf-are äter sallad ärdet väl sällan några blad isbergssallad och smaklös vintertomat. För den som inte har tillgång till det går det naturligtvis lika bra med rödlök
Boken ger ingen bantingsmetod som lovar en ”quick-fix” utan kosten passar för alla som vill hitta fysisk balans och hälsa med hjälp av kosten och övervikt är ofta bara ett av många andra tecken på obalans
-) Så jag är långt ifrån trött på köttbullar och jag har inte ett dugg emot att stå en stund och rulla dem, trots måndag kväll efter första arbetsdagen på ganska lång tid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.