Riktigt god men behövde lite extra smak då den blev lite utspädd med extra kokosmjölk så jag kryddade på med lite citrongräs och annat som vi hade hemma
Har du sten så slå på ugen med den i låt stå på i en timme innan du bakar. Så bakar du av brödet. 45 g Havssalt . Men det hade nog räckt med 4 timmar sedan in i kylen. 700 g tar ca 30 minuter att baka av
Nu har jag testat att baka surdegsbröd med hjälp av Kronjästs jästmix. Jag använde mig av ett av recepten som finns på jästpåsen och är nöjd med resultatet - ett gott och saftigt bröd med härlig yta
Hon är medförfattare till boken LCHF för seniorer och har den senaste tiden hjälpt till att utforma menyn till Restaurang priMaten, en LCHF/Paleo restaurang som öppnar i Uppsala under våren
Till frukosten i morse testade jag att göra en smoothie med hasselnötsdrycken. Mixa medstavmixer. Jag tyckte att den var lite för söt att dricka bara som den är, men med några andra komponenter i smoothien tyckte jag att den fick en god smak
Ni undrar säkert vad jag menar med riktig LCHF-lunch… är de andra på låtsas eller. Igår gjorde vår lilla familj en utflykt till Piteå för att testa en LCHF-certifierad restaurang
Fantastiskt saftig och fluffig med god kardemummasmak. En riktigt god fastlagsbulle som jag misstänker kommer hamna i toppstriden i årets omgång avfastlagsbulletestet
Jag testade att göra det enklaste brödet, mätte upp alla ingredienser enligt receptet i det medföljande recepthäftet och programmerade bakmaskinen till att baka brödet under natten så att den skulle vara klar på morgonen
Jag har ett amerikanskt recept som skaperskan har fixat till för att passa till bakmaskin, men alla ingredienser finns inte på samma sätt här som i USA, så jag avvaktar ett tag med att testa det, men nån dag ska även det testas
Testade också en cider häromdagen som jag tänkte tipsa om. Falukorv är ju inte min favoritprodukt men jag brukar köpa den ändå ibland eftersom jag vet att resten av familjen gillar det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.