Dags för lite thai på burk igen och idag blev det testav Mrs Cheng´s Thai Massaman Curry. Vi använde en hel fläskfilé och jag la även till en burk bambuskott och en extra burk kokosmjölk för att få lite mer sås och mindre hett
Jag blev tveksam om detta skulle bli bra, så vi gjorde ett test. Smaken är god, men har en liten bismak av jäst och brödet är lite mer kompakt än den andra varianten
Oj så goda dem är, ni måste bara testa. BARS MED SMAK AV JORDNÖTTER OCH MÖRK CHOKLAD. Det är med glädje jag kan öppna kylskåpet och ta en liten bar, mumsa och njuta av den när jag känner för det
2 dl Havreflingor. 2 dl Havregryn. Mixa alla ingredienser i en matberedare, vattnet ska vara kokande. Ta upp smeten och forma en tjock rektangel och lägg på ett bakplåtspapper på en skärbräda eller stort fat
Våra hamburgarpressar ställs upp inför testningen. Skruvade enkelt på ovansidan av pressen till önskad tjocklek och därefter en vingmutter för att spänna fast den
Idag, den andra dagen av vårat testav Linas inspirationskasse, stod kycklingwraps på menyn. Vi slogs dock igen av det som vi själva har emot matkassar - att de utgår ifrån att man vill stå och laga mat varje vardagkväll och då bara laga så mycket som går åt just den kvällen
Nu har jag testat att baka surdegsbröd med hjälp av Kronjästs jästmix. Jag använde mig av ett av recepten som finns på jästpåsen och är nöjd med resultatet - ett gott och saftigt bröd med härlig yta
Så gör man glassen själv brukar man komma riktigt nära den italienska delikatessen och har du en egen glassmaskin kan du bestämma helt själv och testa nya smakkombinationer
Detta blev resultatet av vårt lilla våffeltest. Så här dagen före våffeldagen gör vi ett litet test på två olika sorters våfflor vars recept vi hittat på nätet
Igår gjorde vår lilla familj en utflykt till Piteå för att testa en LCHF-certifierad restaurang. Ja inte mycket att klaga på när det gäller maten, sällskapet eller att få sitta på ett fik där det hela tiden är massor av människor runt omkring en – jag gillar puls
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.