Teriyakilaxmed lite grönsaker. Teriyaki är en tillagningsteknik med ursprung i Japan, den är baserad på en söt sojabaserad sås som man marinerar kött eller fisk i och där man sedan antingen grillar eller ugnsbakar (med övervärme) proteinet
1Sallad200 g glasnudlar, kokta och nerkylda med kallt vatten 1 knippe rädisa, i kvartar 2 gemsallad, i munsstora bitar 0,5 gurka, tärnad i tärningar 12 körsbärstomater, halverade 2 salladslökar, tunt skivade
Pensla laxen med såsen och spara lite till woken. Blanda Teriyakisåsen med ingefära. Stek grönsakerna och vitlöken hastigt och smaksätt med citron och resten av teriyakisåsen
Päron ochkatrinplommon är perfekt för småttingar med trög mage. Lactulos och andra ordinationer från läkare är inget jag med överdriven glädje stoppar i henne, hellre något naturligt och ta till det andra om det skulle bli kris
Pensla laxen med såsen och spara lite till woken. Blanda Teriakisåsen med ingefära. Stek grönsakerna och vitlöken hastigt och smaksätt med citron och resten av teryakisåsen
Skala, dela och kärna ur äpplena och lägg i dem i grytan tillsammans med lök ochkatrinplommon. Servera med potatismos och den steksky man får i köttgrytan
Blanda jästblandningen med resten av plommonmassan och olja i degbunken, och kör igång maskinen. Här kommer ytterligare ett förslag på grovt, glutenfritt formbröd att variera med
Dela den ev och blanda med resten av marinaden i en ugnssäker form. Blanda potatisen med salladen. Halvera baconskivorna och linda dem runt katrinplommonen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.