Förra veckan hade viSjuttiotalskvällpåAlmåsgymnasiet. När gästerna anlände genom den stora entrén får dom kvällens första aptitretare som är en mini löksoppa
Imorgon träffar vi dem när de packar upp sitt kök och då har jag många frågor, välkommen in och läs på bloggen redan imorgonkväll om du vill vara med bakom kulisserna
Dessutom får det gärna agera som "kvällstreat" framför en bra bok eller serie/film. En variantpå varm choklad är att använda kakao för chokladsmaken och en dadel för sötman
En ny och sjukt fin bekantskap, Anders Ramsey (vegansk haute cuisine kock deluxe, bland annat ansvarig för den veganska Nobelmenyn), satte upp en pop up restaurang som enbart serverade veganska pizzor enbart för en kvällpå ölbaren Omnipollos Hatt vid Götgatsbacken
Taku Taku är en relativt ny växtbaserad snabbmatskedja som startats av kocken Sebastian Schauermann och som först öppnade imatbutikenParadisetsolikamatbutiker och nu har börjat expandera på egen hand och finns bland annat också på Norrsken påBirger Jarlsgatan och nu då även i Skanstull påTeatern
Dagarna går ju så galet fort och jag har ännu inte delgett er vårt nyårsfirandepåkvällen. Värdar för denna kvällen var Pierre och Åsa och likttidigare år skålade viin det nya året i ett vedeldat kar
Brantevikssillen är en populär sill och många hittartill bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd påfärdiginläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finnstillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fintinnanlår och valde då att köra en saftigrostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.