När man middagstipsar om kycklingkalops med salvia och apelsin. Känns alltid bra när man når sitt mål. Rustar mig för betydligt mer snö än det jag är van vid, men hoppas det blir fina vinterdagar att pulsa omkring i
Gårdagskvällen ägnade vi vid fiskgrytan, skar grönsaker, fisk, kryddade med saffran, avsmakade den puttrande tomatsåsen och bakade dinkelbaugetter med äpplen och valnötter för att slutligen slå oss ner vid uppdukat bord med övriga familjemedlemmar för att känna in fredagskvällen
Det känns verkligen som att husköpet närmar sig och det känns så pirrigt och spännande. Det är så OTROLIGT mycket som är pågång och som händer just nu, så jag hinner knappt blogga om hälften
Det där med att ta fotografier på bakverk när man har gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart om man hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
När jag handlade inför påskhelgen så stod jag och velade mellan kalkon och lammstek, men då jag aldrig har tillagat en hel kalkon och var rädd att den skulle bli torr, föll valet på lammstek
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.