TBT – bästa äggen. Vid servering – skär upp äggen i klyftor. ca 800 gram korvsmet – köp färsk korv av god kvalité, skala av skinnet och använd alltså den råa färsen. Koka åtta ägg i ca 4 minuter – tiden är tänkt för undvika att äggen blir för hårdkokta senare vid friseringen. ca 800 gram korvsmet – köp färsk korv av god kvalité, skala av skinnet och använd alltså den råa färsen
TBT – bästa middagsplocket (och ett oväntat rosétips. Inte bara för att det passade så fint med laxen etc – utan för att det faktiskt ÄR ett rosé jag kan tänka mig att köpa hem att ha på kylning
Min underbara paj, måste säga så själv. Den är oslagbar och otrolig god. Finns flera varianter på den HÄR, annars gjorde jag precis denna LCHF paj med kyckling, fetaost och paprika…
Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Tillsätt tomatpuré, chilisås, pressad vitlök, fond, krossade tomater, vatten och oregano, och koka ihop i 15 minuter
Vispa ägg och socker riktigt pösigt med elvisp – det ska bli riktigt fluffigt. Du kanske också gillarJordgubbsglasstårta med marängbottenPinocchiotårta – marängtårta med många namn
Kladdkaka. Sätt ugnen på 160°. Smält smöret i en kastrull och låt det svalna. Smält chokladen i vattenbad. Rör samman de torra ingredienserna för sig och de blöta för sig och sedan blandar man ihop de tillsammans
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.