Blanda samman mjöl, socker, bakpulver, vaniljsocker, salt och kakao. Rör om och blanda väl. Ställ på stora chokladbitar på högkant och tryck ner dem lite, lite försiktigt så att inte all choklad hamnar i botten utan i mitten när muffinsarna gräddas (det sjunker ner)
Vispa ägg och socker pösigt och rör ner det smälta smöret. Rör ner mjöl, kakao, vaniljsocker och salt i en bunke för att sedan hälla över blandningen i ägg och socker smeten
Blanda smält smör, den smälta chokladen, äggen och sirap. Häll smeten i smörad och bröad form och ställ in i ugnen ca 15-20 minuter. Kladdkakan ska stå kallt 1 timme innan servering, vill man kan man pudra över lite florsocker,
En härlig kladdkaka toppad med mjölkfri grädde och härliga blåbär - mjölkfri, äggfri och glutenfri. Varför inte bjuda på denna goda kladdkaka en fredag som denna
Det är en krämig mörk choklad kladdkaka som jag valde att blanda i lite cream cheese och kaffe i. Toppade den med vispad grädde som jag färgat ljusrosa och sedan en massa jordgubbar på det
Den här kladdkakan gör jag varje gång det är kladdkaka på G, basreceptet är outstanding och du kan toppa med vad du vill – här med färska hallon och blåbär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.