1. Fyll ett vinglas med is. Häll i likör och lime. 2. Blanda och toppa med citronsoda. Tag därefter 4- 5 tvättade vita rosenblad och rör ner dem bland isbitarna
Drinken tillhör Tastelines horoskopspecial 1 frukt. Caçhaca kan ersättas med ljus rom. Eftersom drinken är gjord särskilt för stjärntecknet Vågen, som har svårt att bestämma sig, så innebär det att frukt väljs efter humör
Lägg blandningen över fisken. (jag lade i min i crème fraicheblandningen, det blev inte bra så jag rekommenderar att man strör osten över fisken och såsen istället)
Strö den skivade squashen över fisken. Häll över grädden så att den rinner ner på sidorna om fisken. När fisken är vit istället för genomskinlig hela vägen igenom är den klar
Min kusin V bjöd på en variant av den här fisken förra sommaren, då med räkor. Häll gräddblandningen över fisken och laga fisken i 200° i ca 20 min eller tills fisken är klar
Jag har länge försökt få till den där perfekta fiskgratängen. Utan att lyckats. Jag har läst recept, provat olika sorters fisk, vart ambitiös och verkligen gjort gedigna försök att få till den där saftiga, mjuka och välkryddade kombinationen
1. Låt ströbröd, salt och peppar svälla i vatten. 2. Riv löken på den finaste sidan av rivjärnet. Arbeta samman nötfärs, lök och ströbröd till en jämn smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.