Lite pyssel är det, men i övrigt lättlagat, och kycklingen blir väldigt mör. Lägg upp direkt på tallrikar med sallad, tomat och päron i en hög på mitten och kycklingen runtomkring
Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Ta ut och vänd direkt ut kakan ur formen. Mördeg. Krama in det kalla smöret med händerna i mjölblandningen tills det blir som smulor
Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Ta ut och vänd direkt ut kakan ur formen. Mördeg. Krama in det kalla smöret med händerna i mjölblandningen tills det blir som smulor
I förra Buffé var det ett recept på en variant av Porchetta di fano. Där skrev man att en riktig porchetta di fano är gjord på helstekt gris som man grillar – och det har man ju inte riktigt hemma i kylskåpet eller frysen
Tärna Gustafskorven och hacka löken. Bryn löken tillsammans med korven, rör ner crème fraiche med den rivna osten och smaka av med svartpeppar och salt
Lägg den på järnet, lägg en stadig hand på fatet, ha en stadig hand på stekjärnets handtag. Ingredienser- 5 äpplen, fasta och helst svenska. Efter 10 min tar du bort kanelstängerna och så lägger du på denna smördeg och stoppar om dina goda karamellsmakande äpplen. 9) Servera direkt med vaniljglass
Turn out, shape into a flattish disk and press together with your hands. Cook over medium heat, alternating between scraping with a spatula and whisking for the smoothest, silkiest curd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.