Tapenade på valnötter och granatäpple med marinerade kycklingben och potatis&lökmos
Mias mat- och bakblogg hos Kurera
Mias mat- och bakblogg hos Kurera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Tapenade
  • 1, 25 g valnötter
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 1/2 granatäpple
  • 1/4 bit chilipeppar
  • 300 g urkärnade gröna oliver, finhackade
  • 1/4 dl finhackad basilika
  • 1/2 dl finhackad persilja
  • 1/2 dl finhackad koriander
  • 1/2 dl saft från pressad citron
  • 1 msk limesaft
  • 3 msk granatäpplejuise
  • 2 portioner:
  • 1/2 dl olivolja
  • 2 krm chiliflakes
  • 1/2 msk tandorikrydda
  • 1/2 citron,saft och rivet skal av
  • 2 msk agavesirap eller flytande honung
  • 2 msk soya
  • 6 medelstora skalade potatisar i mindre bitar
  • 2 röda lökar i klyftor.
  • 2-3 dl mjölk
  • 25 g smör
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.