Finns jättemånga recept på naanbröd och många är med jäst och bakpulver. Detta är ett måste på det indiska middagsbordet och väldigt gott till all kryddad mat, speciellt till dhal en indiskt kryddig linsgryta
De bake-off-bröd somman hittar i de flesta butiker är visserligen ofta bra, men de här snabba naanbröden är så enkla och snabba att göra att du knappt hinner gå fram och tillbaka till affären på samma tid
Servera med ris och naanbröd. Blanda ihop tandooripasta med grädde i en påse. Lägg kycklingen och marinaden i en lergryta (Går bra medgratängformmed lock)
Stålet från Gourmetstål forsätter att imponera, till och med glutenfria produkter får en krispig botten och degen reser sig fint och får såna där härliga bubblor somman blir så lycklig av
Mennaanbröden är även toppen att göra i en Weber Gasgrill utomhusomman har en stekplatta i gjutjärn att baka det på och kan fälla ner locket över brödet när det gräddas
Servera tandoorikycklingentillsammansmed dipp, ris och broccoli. Blanda ihop spiskummin, paprikapulver, ingefära och salt medcreme fraiche i en stor bunke
Servera mednaanbröden och om du vill även basmatiris. Blanda samman följande i en stor bunke. Degen till de kalljästa naanbröden förbereddes dagen innan
Himmel så gott det blev att sitta och doppa ”nybakt” naanbröd i Tikka Masalan. Jag har inte så jättemånga recept på lager nu när vi har varit i fjällen, men här kommer faktiskt ett riktigt kanonrecept som vi testade i stugan
Här kommer Anettes recept på naanbröden hon bjöd på till den indiska middagen. smältsmör och pressad vitlök, sesamfrön och/eller hackad persiljaTillagning
Naanbröd - det perfekta tillbehöret till indiskinspirerad mat. Dela degen i fyra delar och kavla ut dem på mjölat bakbord till fyra droppformade, platta bröd
Skär smöret i tunna skivor och lägg det i en bunke. Naanbröd. Tillsätt grahamsmjölet och nästan allt vetemjöl,socker, salt och jästen delad i mindre bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.