4 4 port tagliatelle 1 vitlöksklyfta 1 rödlök 600 g kycklingfilé 2 msk olivolja salt och peppar 150 g fetaost 1 påse färsk bladspenat (à ca 65 g) Lägg till i inköpslistan
Blanda zucchiningmedfetaostoch ringla över dressingen. Precis som auberginen gifter sig zucchinin utmärkt med olivolja och vitlök vilket jag använde när jag grillade dem
Fräs zucchinistrimlorna i lite margarin och blanda ner i nykokt tagliatelle. tagliatelle. Rensa kantareller och skär ev i mindre bitar och låt fräsa med tills den mesta av vätskan kokat in
Vi serverade den med rödbetssalladen, som ni fick recept på igår, och en bit gott bröd. zucchini, spenat ochfetaost (jag hade i salladsost istället för feta)
Jag gjorde bland annat den här fantastiskt goda lasagnen medzucchini, ajvar ochfetaost. I denna lasagnevariant ingår det ingen traditionell ostsås, utan den ersätts med en röra gjord på crème fraiche, ajvar och riven ost, vilket gör att man slipper skrubba såsgrytan (helt perfekt för mig som tycker det är supertråkigt att diska
Avsluta med relativt tjock laget tomatsås och sedan fetaost över. Lägg samman lasagnen med. Skär zucchinin i halvmånar/ fjärdedelar beroende på storlek
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.