Istället för löpning så blev det matlagning när jag kom hem, en tacopaj stod på schemat. Ja, ja, ibland får mangöra så, jagtar mig en tur imorgon bitti istället
Och mansaknarabsolut inte den traditionellapajdegen, tvärtom. Detta recept är baserat på ett recept från boken Doktor Dahlqvists och Airams LCHF-Kokbok
Alla LCHF/GI-människor, ett enkelt recept som mättarbra är attgöra en paj. Med dieten utesluter man vetemjöl men kanbyta ut det mot det mer proteinrikasojamjölet
Mät upp och blandaallatorra ingredienser. Stek små pannkakor på medelhög värme i stekpanna. Blanda (vispa inte) därefter i filmjölk och ägg och allra sist oljan
Mät upp och blandaallatorra ingredienser. Stek små pannkakor på medelhög värme i stekpanna. Blanda (vispa inte) därefter i filmjölk och ägg och allra sist oljan
Faktisktförsta gången som jaglagar och äter tacopaj och jag blev riktigt imponerad. Hade en fin vän över på besök häromdagen och bjöd då på dennagodatacopaj
Skivatomater och lägg över hela fyllningen och till sist rätt så mycket ost. Stek köttfärsen i stekpannan, tillsätt tacokrydda + vatten och crème fraichen
Här bjuder jag på en mycket god och snabblagadmatattfixafram – vardag som helg. Dock kanskejag tycker tacopajkanvara fel ord, då den mer är som en gratäng men gjord i en pajform
Skala löken och skär grönsakerna i mindre bitar (förutom vitlöken och körsbärstomaterna). Visst kanmangöratacopaj på vegetarisk färs, men testaattgöradennagrönsakspaj med tacofyllning
Stek köttfärsen med hackad lök tills den fått fin färg och blandasedan i tacokrydda och tacosås. Dennapajdeg gjorde jag även glutenfri så Anders kunde äta
Servera den med en god sallad så är middagenklar. Det är lätt attgöra den glutenfri genom attbyta ut pajdegen till en glutenfri pajdeg som passar väldigt bra till just dennatacopaj, se recept här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.