Servera med en god mango-. Burrito eller taco de harina som det också kallas är en mexikansk rätt. Här har jag experimenterat och gjort rätten i indisk tappning
½ msk grillkrydda eller motsvarande (jag kör med Santa Marias Steakhouse-krydda). Det som ger denna gryta en indisktouch är inte bara tekniken, jag använder både curryblad och chili
Kycklinglasagne medtouch av taco. Även fast mannen tycker att tacosmaken kunde kommit fram mer. Avsluta med lasagneplattor och sås och till sist riven ost
Vi bryter brödet i bitar och äter grytan med hjälp av bitarna. Naanbröd är ett indiskt tunnbröd som bakas i en tandoorugn, men eftersom jag inte äger en sådan så bakar jag mina naan i en helt vanlig ugn, vilket går alldeles utmärkt
Mixa de krossade tomaterna och cashewnötterna med en mixerstav. Fräs löken, chilin och ingefäran i en stor kastrull med olja och pressa i vitlöken utan att det tar färg
Här får ni ett recept på en jättegod tacosås som jag fick av en gammal kollega till mig. När ni väl äter denna sås så kommer ni inte vilja ha gräddfil mera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.